Featured POSTS Snooker Hírek

Jordan Brown Első Ranglista Győzelme

Jordan Brown Észak-Írországból származik, még a 2009/10-es szezonban került először be a profik közé, de egy év után ki is került. Mindig nagy tehetségnek tartották, többszörös amatőr északír bajnok. Kapott lehetőségeket, indulhatott Welsh Openen, UK Championshipen és a Northern Ireland Openen, de akkor még nem ért el sikereket.

Majd a 2018-as Q-School megnyerésével került újra a profik közé és kezdhette felépíteni a pályafutását. a kezdetek nem alakultak jól, azonban a 2021-es szezonra dönthetett úgy, valamint a formája is beérhetett, mert a German Mastersen már a negyeddöntőig jutott, míg a Welsh Open hozta meg az igazi sikert a 79. helyen rangsorolt játékosnak.

Az első körben Luo Honghao ellen 4-0-val jutott tovább, itt Sam Craigie-vel már 4-3-as döntő frames győzelem kellett a továbbjutáshoz, csakúgy mint Alexander Ursenbacher ellen a harmadik körben és Mark King ellen a negyedikben. Így volt a negyeddöntőben a Mark Selby elleni 5-4-es továbbjutás is, de ez már mutatta az erejét és felkészültségét, amit a Stephen Maguire ellene 6-1-es elődöntő mutatott meg. Végül a döntőben újra döntő frameben Ronnie O’Sullivant is legyőzte.

Ezzel megszerezte pályafutása első ranglista győzelmét.
 

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .