Rólunk

A Neunet Bt snooker weboldalán jár

A SNOOKER weboldalt a Neunet Bt. készíti. A weboldalt teljesen amatőr, a snookerhez kevéssé értő, de nagyon kedvelő emberek készítik, így lehetnek hibák, elírások az oldalon, amit igyekszünk folyamatosan javítani, de a jó szándékú segítséget szívesen fogadjuk.

Ezen a weboldal igyekszünk sok érdekes és értékes információval szolgálni a snooker játékról, az elérhető versenyekről, közvetítésekről, a snooker játékosokról.

Először is elnézést kérünk, de a sznúker szó használatát általában kerüljük a weboldalon. Talán azért, mert a magyar változata kevésbé ismert és ez talán egy darabig így is marad. Amennyiben ebben változás állna be, és az oldal látogatottsága okán ennek a módosításnak szükségét éreznénk, meg fogjuk tenni.

Segítség a regisztációhoz és belépéshez

Sajnos biztonsági okokból az oldalra való belépés és a regisztráció elvégzéséhez is egy jelszóval védett oldalon keresztül vezet az út. Felhasználó névnek a ranglista szót kell megadni, majd a sportág angol nevét kis betűvel, amiről az oldalunk szól.

A biztonsági megoldás a SPAM és a robotok automatikus regisztrációja megakadályozása miatt kellett bevezetnünk.

A weboldalt segítő, partner weboldalak

Itt szeretnénk megemlíteni, megköszönni a weboldalhoz többször felhasznált, általában angol nyelvű weboldalak készítőinek az információkat, amiket megosztanak, mit fel tudunk használni az oldalon, ezzel egy – remélhetőleg – jól használható oldalt készítsünk.

Ezen kívül természetesen magyar nyelvű oldalak és egy egyéb hasonlóan magán kezdeményezésű oldalak, illetve linkkatalógusok és linkgyűjtemények segítségét.

Részletesen: a partnereink listája.

One thought on “Rólunk

  1. Üdv. Nagyon tetszik az oldal és az ötlet, nyaralásunk során többször kipróbálhattam a snookert, miután a biliárdot szeretem, és űzöm is, gondoltam, kipróbálom, és ez nektek is köszönhető. Viszont a Szegedi Planet Hollywoodban már nincs snooker asztal, és a hely nagyon lepukkant, szerintem töröljétek a helyet, nincs értelme odamenni. Valamint a másik szegedi hely már nem létezik, a helyén már csak ftűzifát lehet venni… Debrecenben viszont van egy kiváló, új hely, ha jól emlékszem, station a neve, biliárdterem, egy snooker asztallal és kb 10 db Brunswick 9′-es biliárdasztallal, valamint bowlingpályával, kedves személyzettel, játékgépekkel, meg egy kis italozós kocsmaszerű résszel,egyszóval nagyon jó hely.

    További sok szerencsét az oldalhoz:
    Csabi

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .