Partnerek, hasonló weboldalak

Partnerek, hasonló weboldalak

snooker.orgsnookerorg-logo

A snooker.org az egyik weboldal, amit gyakran forgatok, nagyon hasznos módon, sok statisztika és az eljövendő versenyek, valamint az eredmények is megtalálhatóak itt.

Ezen kívül a pár játékosról van még információ az oldalon, és a snooker játékosok egymás közötti eredményeit is megtalálhatjuk.

A weboldal meglátogatása: Snooker.org


worldsnooker-logo

worldsnooker.com

A profi snooker szövetség weboldala. Itt találhatók meg a hivatalos információk a snooker versenyekről, snooker játékosokról, bírókról. Sok új hír jelenik meg, amennyiben valamelyik játékossal, eseménnyel kapcsolatos történik változás.

A World Snooker irányítja a profi snookert, ők írják ki a versenyeket és helyezik el az éves naptárban.

A weboldal meglátogatása: World Snooker


World Professional Billiards and Snooker Association

A World Professional Billiards és a Snooker Association Limited („The WPBSA”) a Snooker és a Billiards világszerte vezető testület. A WPBSA szabályozza és alkalmazza az egyesület szabályait.

Célkitűzésük: A snooker és a biliárd játékainak előmozdítása, bátorítása és népszerűsítése általában és különösen a játék tagjai javára. A profi snooker és a biliárd presztízsének és méltóságának megőrzése.

A weboldal meglátogatása: WPBSA


prosnookerblogcom-logo

prosnookerblog.com

Egy szépen összeállított, rengeteg hasznos információt tartalmazó snooker-ral kapcsolatos weboldal. Itt szinte az összes profi snooker játékos megtalálható, az adatlapjukat folyamatosan frissítik, így ennek a felhasználásával szoktam elkészíteni a snooker játékosok adatlapját.

Aztán persze a későbbiekben más helyekről is igyekszem összeszedni további hasznos adatokat.

A weboldal meglátogatása: Pro Snooker Blog


snookerdelightcom-logo

Mayur Jobanputra – snookerdelight.com

Mayur Jobanputra egy snooker kedvelő ember már 1998 óta, aki snooker edző is egyben. Tanácsokat és ingyenes snooker leckét is találhatunk. Edzőként megtanítja, hogyan tudhatjuk egy játék során az idegeinket, az elménket a játékra, ezzel együtt a győzelemre vezetni, hisz nyomás alatt másképp viselkedünk.

 

A weboldal meglátogatása: snookerdelight.com – snooker coachmagyar-biliard-szovetseg-logoMagyar Biliárd Szövetség

Magyarországon a Magyar Biliárd Szövetség az aki a pool biliárd mellett a karambol, a magyar bábus és a magyar snookert is felügyeli. A snooker egy szakág a szövetségen belül. Így csatlakozik a MBSZ az Európai snooker szövetséghez, ami aztán a Nemzetközi Szövetséghez köti.

 

A weboldal meglátogatása: Magyar Biliárd Szövetség


magyar-snooker-szakag-logoMBSZ Snooker szakág

A Snooker Szakág a Magyar Biliárd Szövetség keretein belül más szakágakkal (pool, karambol) párhuzamosan, szakmai szempontból azonban önállóan működő egység. Fő feladata a hazai snooker élet szervezése, irányítása, fejlesztése és ennek alárendelve működteti jelen honlapot. Honlapunkon a magyar snooker élet hivatalos eseményeiről szóló alapvető információk találhatók. Többek között megtalálhatók a honlapon a verseny- és játékszabályok, versenyek eredményei, raglisták, új versenykiírások és a szakág működésével kapcsolatos hírek, események.

A weboldal meglátogatása: MBSZ Snooker Szakág


Paul Hunter Alapítvány

Az alapítványt 2006-ban hozták létre Paul Hunter emlékére, azzal a céllal, hogy a hátrányos helyzetű, testnevelő és fogyatékkal élő fiatalok lehetőséget adjanak a snooker kipróbálására. A jótékonysági célok a helyi snooker tevékenységek finanszírozása az Egyesült Királyságban és Írországban.

Az elsődleges cél a snooker érdeklődésének fejlesztése a 8-12 éves korosztályban, és kifejezetten a kiváltságos és fogyatékkal élő gyermekek számára célzottan a snooker játékban.

A weboldal meglátogatása: Paul Hunter Alapítvány


World Ladies Billiards AND Snooker

A Snooker és a Billiárd világszövetség vezető testületének, a női snooker szövetség és egyben a World Women’s Snooker Tour weboldala. A női snooker bemutatása, a játékosok, a Tour versenyeinek a bemutatása, ismertetése, jelentkezés a női versenyekre, ranglista, interjúk és ismertetők a snooker népszerűsítéséhez.

A 2018/2019-es szezontól weboldalunkon is követheti az eseményeket, a ranglistát és a játékosokról is találhatnak ismertetőket.

A weboldal meglátogatása: WLBS – Ladies Snooker


Snooker Info – 100 centuries

A Snooker info, 100+ centuries weboldal egy adatbázis, amelyen folyamatosan frissítik a 100-as breakeket, így könnyen képbe kerülhetünk a a játékosok aktuális százas break eredményével. Az oldal tartalmazza azt is, hogy az utóbbi és épp aktuális szezonban hány darab százas breaket értek el a profi snooker játékosok. Ez alapján igyekszünk mi is egy viszonylag friss adatbázist fenntartani.

 

A weboldal meglátogatása: Snooker info – 100+ Centuries


CueTracker – Snooker eredmények és statisztikák, adatbázisok

A CueTracker weboldal egy nagyon részletes adatbázist tartalmaz, ahol visszamenőleg nem csak a profi snooker tornák, hanem egyéb országok, nemzetek sznúker játékosainak is megtalálhatóak az eredményei. Ezeket és minden fellelhető adatot adatbázisba szervezve tárolnak, majd ezekből különböző statisztikákat szolgáltat az oldal. Több különleges és érdekes statisztikai adatot is megtalálhatunk. Az mi oldalunk is használ fel onnan adatokat, hogy az oldalunkon bizonyos eredmények és statisztikák elérhetőek legyenek.

A weboldal meglátogatása: CueTracker – Snooker eredmények és statisztikák, adatbázisok


Visszamutató linkek partnereik weboldalára

Azon weboldalak listája, akik segítenek az weboldalunk ismertebbé tenni, és ehhez egy visszamutató linket kérnek az oldalukhoz, a linkkatalógusba.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .