Partnerek, hasonló weboldalak

Partnerek, hasonló weboldalak

snooker.orgsnookerorg-logo

A snooker.org az egyik weboldal, amit gyakran forgatok, nagyon hasznos módon, sok statisztika és az eljövendő versenyek, valamint az eredmények is megtalálhatóak itt.

Ezen kívül a pár játékosról van még információ az oldalon, és a snooker játékosok egymás közötti eredményeit is megtalálhatjuk.

A weboldal meglátogatása: Snooker.org


worldsnooker-logo

worldsnooker.com

A profi snooker szövetség weboldala. Itt találhatók meg a hivatalos információk a snooker versenyekről, snooker játékosokról, bírókról. Sok új hír jelenik meg, amennyiben valamelyik játékossal, eseménnyel kapcsolatos történik változás.

A World Snooker irányítja a profi snookert, ők írják ki a versenyeket és helyezik el az éves naptárban.

A weboldal meglátogatása: World Snooker


prosnookerblogcom-logo

prosnookerblog.com

Egy szépen összeállított, rengeteg hasznos információt tartalmazó snookerral kapcsolatos weboldal. Itt szinte az összes profi snooker játékos megtalálható, az adatlapjukat folyamatosan frissítik, így ennek a felhasználásával szoktam elkészíteni a snooker játékosok adatlapját.

Aztán persze a későbbiekben más helyekről is igyekszem összeszedni további hasznos adatokat.

A weboldal meglátogatása: Pro Snooker Blog


snookerdelightcom-logo

Mayur Jobanputra – snookerdelight.com

Mayur Jobanputra egy snooker kedvelő ember már 1998 óta, aki snooker edző is egyben. Tanácsokat és ingyenes snooker leckét is találhatunk. Edzőként megtanítja, hogyan tudhatjuk egy játék során az idegeinket, az elménket a játékra, ezzel együtt a győzelemre vezetni, hisz nyomás alatt másképp viselkedünk.

A weboldal meglátogatása: snookerdelight.com – snooker coach


 

magyar-biliard-szovetseg-logoMagyar Biliárd Szövetség

Magyarországon a Magyar Biliárd Szövetség az aki a pool biliárd mellett a karambol, a magyar bábus és a magyar snookert is felügyeli. A snooker egy szakág a szövetségen belül. Így csaltakozik a MBSZ az Európai snooker szövetséghez, ami aztán a Nemzetközi Szövetséghez köti.

 

A weboldal meglátogatása: Magyar Biliárd Szövetség


magyar-snooker-szakag-logoMBSZ Snooker szakág

A Snooker Szakág a Magyar Biliárd Szövetség keretein belül más szakágakkal (pool, karambol) párhuzamosan, szakmai szempontból azonban önállóan működő egység. Fő feladata a hazai snooker élet szervezése, irányítása, fejlesztése és ennek alárendelve működteti jelen honlapot. Honlapunkon a magyar snooker élet hivatalos eseményeiről szóló alapvető információk találhatók. Többek között megtalálhatók a honlapon a verseny- és játékszabályok, versenyek eredményei, raglisták, új versenykiírások és a szakág működésével kapcsolatos hírek, események.

A weboldal meglátogatása: MBSZ Snooker Szakág


 

 

Visszamutató linkek partnereik weboldalára

Azon weboldalak listája, akik segítenek az weboldalunk ismertebbé tenni, és ehhez egy visszamutató linket kérnek az oldalukhoz, a linkkatalógusba.

Vélemény, hozzászólás?