Új snooker verseny: World Grand Prix

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nincs szavazat)
Loading...

Új snooker verseny: World Grand Prix

Még múlt év nyarán jelentette be a World Snooker, hogy egy új “major”, jelentős snooker versennyel bővül a snooker idény: a World Grand Prix snooker versennyel.

A World Grand Prix bemutatása

A snooker esemény helyszíne Wales-ben, Llandudno településen Venue Cymru lesz. Ez Wales északi partján található. Az első snooker verseny 2015. március 16 és 22 között kerül megrendezésre.

Barray Hearn a World Snooker elnöke hozta létre az eseményt, ennek megfelelően az új bajnokság a legjobb 32 jatékos között fog eldőlni. A fődíj 100.000 angol font, az összdíjazás 300.000 angol font.

A 32 játékos kiválasztása egy éves teljesítmény alapján lesz meghatározva, 2015-ben a 2014-es World Championship és a 2015-ös Gdynia Open közötti teljesítményt veszik figyelembe.

Hearn szerint nagyon megérdemelt ez a terület is egy ilyen rangos versenyt, tudja, hogy a támogatottság nagy lesz. A magas díjazás és a verseny rangja nagy lehetőségeket tartogat.

 

Hasonló snooker bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..