Featured POSTS Snooker Hírek

Zhao Xintong első ranglista győzelme

Zhao Xintong első ranglista győzelme

A kínai snooker játékos a 2021/2022-es snooker szezon első triple crown ranglista versenyén győzni tudott, így megszerezte pályafutása első ranglista győzelmét.

Az UK Championship 2021-t a ranglista 26. helyéről kezdte, a honfitársát, Yuan Sijun ellen nyert 6-4 arányban, a második körben már Thepchaiya Un-Nooh ellen sikerült a továbbjutást kiharcolnia, majd neház mérkőzésen John Higginst is legyőzte a harmadik körben. A negyedik körben már Peter Lines ellen nyert, majd a negyedöntőben Jack Lisowski ellen is nyert. Talán Barry Hawkins ellen játszott a legjobban és 6-1arányű győzelme vezetett a döntőbe.

Lassan meglesz az első 100 százas breake, mág a maximum is várat ugyan magára, de most először került elődöntőbe ranglista versenyem, majd ugyanitt először a döntőig is eljutott, ahol Luca Brecel ellen nyert 10-5 arányban és megszerezte rögtön az első triple crown győzelmét is.

Győzelmével az egy éves ranglista élére ugrott, ami sok verseny felé megnyitotta a kapukat. De a Masters indulást is bebiztosította és sokat ugrott előre a hivatalos ranglistán is.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .