Featured POSTS Snooker Hírek

Shaun Murphy hetedik 147-es maximum break

Shaun Murphy hetedik 147-es maximum break és 600. százas break

Az angol Shaun Murphy profi snooker játékos, szépen csendben utóléri a legnagyobb játékosokat. Mindig számoni kell vele, bár ritkábban mutatja meg a valódi tehetségét. Most a 2023-as Welsh Open haramdik körében a második játszmában Daniel Wells ellen egy 145-ös breaket ér el, majd utána a harmadikben 147-es maximum breaket. Korábban a verseny délelőtti körében is elért szozas breaket, így összesen 4-et aznap. Ezzel megszerezte először pályafutása 600. maximum break eredményét, majd a 7. maximumát is. Közelebb ért Stuart Binghamhoz, aki jelenleg 9 maximummal és Judd Trumphoz, aki 8 maximummal áll minden idők legtöbb maximumot elért játékosai között. A 100-as breakek között is 8. helyen van, idén még 26-nál jár a százasokkal is.

Előző szezonban csak 16 százast ért el, de két éve is csak 36-ot. Idén egy kicsit növekszik a győzelmei száma is. Majd kiderül, meddig tart ez a viszonylagos javuló forma.

 

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .