Featured POSTS Snooker Hírek

Shaun Murphy nyolcadik 147-es maximum break

Shaun Murphy nyolcadik 147-es maximum break

Az angol Shaun Murphy profi snooker játékos, szépen csendben utóléri a legnagyobb játékosokat. Feljutott a csúcsra azzal, hogy 2005-ben világbajnok lett, és már réges a világranglista elején található. Vele mindig számoni kell.

Most a 2023-as Snooker Snoot-Out első körében a magyar snookeres Révész Bulcsú ellen egy 147-es maximum breaket ér el, ami ismerve a verseny szabályait és kiírását, külön egy nagy érdem. Ezzel vezeti természesen a snooker verseny legmagasabb break versenyét és megszerezte pályafutása 8. maximumát.

Ezzel Beérte Judd Trumpot, aki jelenleg szintén 8 147-eset ért el, illetve közelíti Stuart Binghamet, aki 9 maximummal van még előtte a negyedik helyen minden idők legtöbb maximumot elért játékosai között. Persze már a 100-as breakek között is 8. helyen van, idén még 16-nál jár a százasokkal is. A 2023-as évben ez már a második maximuma Murphynek.

Előző szezonban csak 48 százast ért el, de nem sok százast szokott elérni, 20-50-et szerez egy szezonban.

Most egy kicsit csökkent a győzelmei száma is. Majd kiderül, meddig tart ez a viszonylagos gyengébb forma.

Idén már megnyerte a Championship League 2023-as kiírását, de 2022-ben a Players Championship és a Tour Championship győzelmét is megszerezte. Nagy benne a potenciál, sokszor látjuk a feltámadását, de egy igazán hosszú győzelmi széria még várat magára.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .