Featured POSTS Snooker Hírek

200. százas breakét érte el Zhou Yuelong

200. százas breakét érte el Zhou Yuelong

A kínai színekben szereplő Zhou Yuelong a 2023-ban megrendezett  a 2023-as Scottish Open  snooker verseny elődöntőjében az angol Gary Wilsonnal találkozott, a mérkőzésük 6-5 arányú Wilson győzelemmel ért véget, aki így jutott tovább a verseny döntőjébe. A mérkőzésen Zhou egy százas breaket is elért, és ezzel megszerezte profi snooker pályafutásának 200. százas break eredményét. A 43. játékos lett, aki elérte a 200 százas breaket.

A 2 maximum 147-es breakkel rendelkező kínai játékos mostanság többször jól szerepelt, idén van az UK Championship és az English Open negyeddöntőéig, míg most a Scottish Open elődöntőéig jutott, de korábbról van három ranglista döntős szereplése is. Bármikor megszerezheti ő is az első ranglista győzelmét.

Viszonlag kevés 20-30 százast szokott elérni, idén ez már a 28. volt neki. 2014-től van a profik között folyamatosan. A legmagasabb ranglista helyezése 17. volt.

A folyamatosan frissülő: százas break lista a weboldalunkon.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .