Featured POSTS Snooker Snooker Hírek

200. százas breakét érte el Kurt Maflin

200. százas breakét érte el Kurt Maflin

A ma már norvég színekben szereplő Kurt Maflin  a 2022-ben megrendezett  a 2022-es German Masters  snooker verseny első körében Shaun Murphyvel találkozott, a mérkőzésük 5-4 arányú Murpyh győzelemmel ért véget, aki így jutott tovább a verseny következő körébe. A mérkőzésen Kurt egy 122-es százas breaket ért el, aki ezzel megszerezte profi snooker pályafutásának 200. százas break eredményét. A 39. játékos lett, aki elérte a 200 százas breaket.

A két maximum 147-es breakkel rendelkező norvég játékos mostanság többször jól szerepelt, de az idény elején több versenyt is kihagyott. Viszonlag kevés 15-25 sok százast szokott elérni. Elvileg 2001-tól van a profik között, ebből 2010 óta folyamatosan, t9bbre hivatott, jó játékos, egyelőre nem történt meg az igazán nagy áttörés, bár már 3x elődöntőzött, van több negyeddöntős szereplése, de a tornákon többször már a csoportkörökben ragad.

A folyamatosan frissülő: százas break lista a weboldalunkon.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .