Featured POSTS Snooker Hírek

200. százas breakét érte el Anthony McGill

200. százas breakét érte el Anthony McGill

A skót színekben szereplő Anthony McGill  a 2022-ben megrendezett  a 2022-es European Masters  snooker verseny első körében az iráni Hossein Vafaei -vel találkozott, a mérkőzésük 5-0 arányú McGill győzelemmel ért véget, aki így jutott tovább a verseny következő körébe. A mérkőzésen Anthony két százas breaket is elért, aki ezzel megszerezte profi snooker pályafutásának 200. százas break eredményét. A 40. játékos lett, aki elérte a 200 százas breaket.

A maximum 147-es breakkel még nem rendelkező skót játékos mostanság többször jól szerepelt, idén az UK Championshipen a negyeddöntőig, a Scottish Openen pedig az elődüntőig jutott. Két ranglista győzlemet tudhat magának, egyszer a Shoot-out-ot, egyszer pedig a korábbi Indian Open versenyt tudta megnyerni. A formája alapján idén akár versenyt is nyerhetne, de meglátjuk, hogy alakul az szazonja.

Viszonlag kevés 15-30 százast szokott elérni, idén ez már a 13. volt neki. 2010-től van a profik között folyamatosan, Ő is az a jó játékos, aki bármikor képes bármely játékost legyőzni, de ez nem minden mérkőzésen alakul így.

A folyamatosan frissülő: százas break lista a weboldalunkon.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .