Snooker Hírek

Snooker Guinness rekord kísérlet

Snooker Guinness rekord kísérlet

Joel Pickersgill és Chris Bullen – Guinness World Record kísérlet. Guinness-világrekord-kísérlet a RAF-szövetség (RAFA) számára. A RAFA az a jótékonysági szervezet, amely támogatja a RAF-alapítványt (Royal Airforce Association)

A két snooker játékos Joel Pickersgill és Chris Bullen megpróbálják megdönteni a Guinness-világrekordot a leghosszabb Snooker mérkőzésre vonatkozólag 2019. június 5-én. A jelenlegi rekord 85 óra 19 perc 04 másodperc. Nem csak arra törekszenek, hogy legyőzzék, de céljunk a 100 óra (RAF100) elérése.

Június 5-én, szerdán 10 órakor indul a játék a Newarki RAFA közösségi klubban, és június 14-én fejezzik be 14:00 órakkor. 

A snooker játszma alatt adománygyűjtést szerveznek a RAFA számára, így hálásak minden támogatónak.

A JustGivingon keresztül történő adományozás egyszerű, gyors és teljesen biztonságos. Az adatok biztonságosak a JustGiving használatával – soha nem fogják eladni őket, és nem küldhetnek nem kívánt e-maileket. Miután adományoz, a pénzt közvetlenül a jótékonysági szervezetnek küldik. Tehát ez a leghatékonyabb módja az adományozásnak – időt takaríthat meg és csökkenti a jótékonysági költségeket.

 

A bejegyzés alapja: http://www.worldsnooker.com/raf-duo-to-attempt-longest-match-record/

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .