Featured POSTS Meghívásos tornák Snooker Hírek

Neil Robertson a Champion of Champions 2019 győztese

Neil Robertson ausztrál profi snooker játékos nyerte meg a 2019-es Champion of Champions snooker versenyt. Szoros, kiegyenlített és fordulatos mérkőzésen, döntő frameben Judd Trump ellen tudott nyerni 10-9 arányban. A döntő szinvonalát mutatja az is, hogy 9 százas break született a 19 játszmából. A végsőt is 137-essel zárta Neil.

A 2010-es világbajnok volt már világelső, 4 maximum break és jelenleg 666 százas breaket rakott már össze a pályafutása alatt.

Most, vagy reméljük mostanáig kicsit mélyrepülésben volt, utóbbi években kevés kiemelkedő erdménye volt, de azért tudta tartani a top 16-on belüli eredményét, az utóbbi időben szépen visszakapaszkodott, és jelenleg a snooker világranglistán a 4. helyen található.

Idén már lemaradt egy versenyről, mert rossz helyre vitte a GPS, de a Championship League 1 csoportkörét megnyerte. Most ezzel a Champion of Champions versennyel, amire a Welsh Open 2019-es győzelmével jelentkezett be tovább erősíti a helyezését.

A szerencsések láthatták, találkozhattal vele, mert járt nálunk a Snooker Gála egyik eseményén is.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .