Snooker Hírek

Fenyvesi Zsolt nem jutott a profik közé

Fenyvesi Zsolt nem jutott a profik közé

A sokszoros magyar bajnok Fenyvesi Zsolt is indult a QSchool 2019-es versenyein, sajnos nem sikerült továbbjutnia és ezzel bejutni a profi snookeresen tornájára.

A magyar bajnok is megpróbálkozott a 2019-es Q School versenyen. Mint tudjuk a 3 körös tornán nagyjából 240 snooker játékos kap lehetőséget, hogy a főtáblára kerüljön, ennek értelmében 2 évre megkapja a lehetőséget, hogy a profi snooker játékosok közé kerüljön, induljon a versenyeken, ezzel és egy jó eredménnyel biztosítsa a helyét a legjobbak között. Az egy-egy snooker torna végén a legjobb négy játékos kapja meg az ún. tour card-ot, tehát most a 2019/2020-as és 2020/2021-es szezonra az indulási jogot. Emellett a rajtuk kívül legtöbb framet szerző, tehát a legjobban teljesítő négy játékos is kap lehetőséget.

Zsoltot az első versenyen Andy Hicks angol játékos állította meg, az első körben 4-0 arányban győzte le. A második versenyen Callum Lloyd állta útját szintén az első körben, a walesi 4-1 arányban bizonyult jobbnak. Végül a harmadik körben egy szintén walesi snookeres Matthew Roberts ellen már egy döntő frames mérkőzésen maradt csak alul 4-3 arányban.

 

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .