Featured POSTS Snooker Hírek

300. Százas breaket érte el Ricky Walden

300. Százas breaket érte el Ricky Walden

Régen, 2001-től található meg a profi snookeresek között Ricky Walden, aki sosem jutott az igazán legjobbak közé, de tisztelet övezi, mármikor, bárkit képes lehet legyőzni, mint ahogy kikapni is képes. Az angol snooker játékos pályafutásának vége felé játhat, bár nem tudni még meddig tervez maradni. Most 2021. szeptember 28-án a Scottish Open 2021 kvalifikációjában, a csoportkörök alatt elérte pályafutása 300-dik százas break eredményét, egy 121-es eredményt ért most el Steven Hallworth ellen. A szezonban a hetedik százasa, de mivel még most indul a szezon, ezen nincs mit csodálkozni. A huszonötödik játékos, aki elérte a 300 százas breaket.

Hivatalos versenyen még csak egy maximum breaket ért el, a 147-es maximum egy 2011-es PTC versenyen született. A ranglistán a 29. helyen található snookeres három ranglista győzelemmel és 1 kisebb nem ranglista győzelemmel áll, míg 3 kis pontszerző győzelmet tudhat a magáénak.

 

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .