Featured POSTS Snooker Hírek

300. százas breaket érte el Kyren Wilson

300. százas breaket érte el Kyren Wilson

2010-től található meg a profi snookeresek között Kyren Wilson, aki már egy ideje a legjobbak között található,  tisztelet övezi, bármikor, bárkit képes lehet legyőzni, de kikapni is képes, bár legtöbbször csak kemény küzdelemben. Az angol snooker játékos pályafutásának elején jár. Most 2021. november 27-én az UK Championship 2021 második körében, a csoportkörök alatt elérte pályafutása 300-dik százas break eredményét, egy 113-as eredményt ért most el a walesi Jak Jones ellen. A szezonban a huszadik százasa, de mivel még most indul a szezon, a legjobbak között találjuk az eredményével. A huszonhatodik játékos, aki elérte a 300 százas breaket.

Hivatalos versenyen már három maximum breaket is elért. A ranglistán az 5. helyen található snookeres négy ranglista győzelemmel és 2 kisebb nem ranglista győzelemmel áll. sok döntős szereplése is mutatja, hogy jó szekzonokat tudhat magának, egyelőre jól fejlődik.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .