Featured POSTS Snooker Hírek

300. százas breaket érte el Jack Lisowski

300. százas breaket érte el Jack Lisowski

2010-től található meg a profi snookeresek között Jack Lisowski, aki már egy ideje a legjobbak között található,  tisztelet övezi, bármikor, bárkit képes lehet legyőzni, de kikapni is képes, bár legtöbbször csak kemény küzdelemben. Az angol snooker játékos pályafutásának elején jár. Most 2024. január 7-én a The Masters 2024 első körében, a csoportkörök alatt elérte pályafutása 300-dik százas break eredményét, egy 100-as eredményt ért most el a belga Luca Brecel ellen. A szezonban a 22. százasa, de mivel még most indul a szezon, a legjobbak között találjuk az eredményével. A huszonhetedik játékos, aki elérte a 300 százas breaket.

Hivatalos versenyen még egy maximum breaket ért el. A ranglistán a 16. helyen található snookeres négy ranglista döntőben szerepelt még várat rá a ranglista győzelem. Sok döntős szereplése is mutatja, hogy jó szezonokat tudhat magának, egyelőre jól fejlődik.

A folyamatosan frissülő: 100-es break lista

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .