Featured POSTS Snooker Hírek

Judd Trump nyolcadik 147-es maximum break

Judd Trump nyolcadik 147-es maximum break

Az angol Judd Trump profi snooker játékos, szépen csendben utóléri a legnagyobb játékosokat. Feljutott a csúcsra azzal, hogy  világbajnok lett, és hosszasan vezette a világranglistát. Mindig számoni kell vele.

Most a 2022-es Scottish Open első körében az első játszmában Mitchell Mann ellen egy 147-es maximum breaket ér el. Ezzel vezeti természesen a snooker verseny legmagasabb break versenyét és megszerezte pályafutása 8. maximumát. Ezzel közelebb ért Stuart Binghamhoz, aki jelenleg 9 maximummal van még előtte a negyedik helyen minden idők legtöbb maximumot elért játékosai között. Persze már a 100-as breakek között is 3. helyen van, idén még 18-nál jár a százasokkal is.

Előző szezonban csak 48 százast ért el, de két éve 90-et, ami akkor a letöbb lett. Most egy kicsit csökkent a győzelmei száma is. Majd kiderül, meddig tart ez a viszonylagos gyengébb forma.

A döntőben megszorongatta a hétszeres világbajnokot, de végül Ronnie tapasztalata számíthatott, aki 10-6 arányban győzött. A döntőben egyébként 5 százast jegyeztek, 2 Judd nevéhez, míg 3 Ronniehoz köthető.

Idén már a harmadik maximumát szerezte meg, a legutóbbit még a hónap elején a Champions of Champion 2022 snooker versenyen.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .