Featured POSTS Snooker Hírek

Kyren Wilson ötödik 147 maximum break eredménye

Kyren Wilson ötödik 147 maximum break eredménye

Az angol Kyren Wilson a Championship League 2024-es snooker versenyen 2023 után, a 3. csoport csoportkörében elérte pályafutása ötödik maximum breakét. Kyren még nem vezette a világranglistát, a legjobb edeménye a 4. helyezés volt, de folyamatosan a legjobbak között van. Mind százas breakekben, mind a maximumokban követi elődjei eredményeit. Most Tom Ford ellen a csoporkör alatt szerezte meg pályafutása ötödik maximum break eredményét.

Az eredményei mellett most is a sikeres 9. helyen található a ranglistán, és a százas breakek listáján is tartja a tizenhatodik helyét, így a több mint 400 százasával lassan behozza a most még előtte álló Ryan Dayt. Legutóbb 2023-ban szerzett maximumot, ez lett az ötödik 147-es maximum break eredménye. A többszörös maximum breaket elért játékosok között a 8. helyre ugrott, most Marco Fu, Neil Robertson, Tom Ford és Mark Selby eredményét érte be.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .