Featured POSTS Snooker Hírek

Marco Fu ötödik 147 Maximum Break

Marco Fu ötödik 147 maximum break eredménye Hong Kongban

A hongkongi Marco Fu a hazai rendezésű Hong Kong Masters 2022-es snooker versenyen  2015 után elérte pályafutása ötödik maximum breakét. Marco 2015-2017 között mondhatni feljutott a csúcsra, ötödik helyezett lett profi snooker játékosok között és pl. 2015-ben két maximum breaket is elért. Ekkor kicsit visszább esett a játéka, de maradt a csúcs játékosok között.

Ezután jótt a világjárvány, amivel együtt hazaköltözött, így egy jó darabig szinte nem is találkoztunk a nevével a versenyeken. Most kezd újra feltünni. Szerencsére úgy néz ki, hogy a játéktudása nem sokat kopott meg, így remélhetőleg visszakapaszkodik egy jobb helyre, most olyan 108-dik helyen lehet a világranglistán.

Most a 2022-es Hong Kong Masters 2022 snooker verseny elődöntőjében a skót klasszis John Higginssel játszottak egy szoros mérkőzéset, és 5-5 után a döntő frameben sikerült a maximum, így a többszörös maxmumot elért játékosok között is már újr a nyolcadik helyen van, Neil Robertsonhoz és Tom Fordhoz csatlakozott.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .