Featured POSTS Snooker Hírek

Thepchaiya Un-Nooh első ranglista győzelme

Thepchaiya Un-Nooh első ranglista győzelme

Thepchaiya Un-Nooh megszerezte profi pályafutása első ranglista győzelmét azzal, hogy a 2019-es Snooker Shoot Out döntőjében 79-0 arányban győzött Michael Holt ellen.

A thai snooker játékos 2009-ben mutatkozott be a profik között, de folyamatosan  2012-től szerepel. A nagyon gyors játékosok közé tartozik, szép és pontos játékot mutat, de sajnos még nem mindig tud végi koncentrálni egy hosszabb versenyt. Azért már egyre kiemelkedőbb eredményei vannak, már nagyon érett egy ilyen ranglista győzelem.

Igaz kicsit lassan, de szépen építi fel magát, elkezdte a nagyobb breakeket is építeni, de pl. ő a híres arról, hogy két maximumhoz vezető breakbe is kihagyta a végső feketét. Persze azóta már sikerült két 147 maximum breaket is összehoznia.

Ezek a Snooker Shoot Out versenyen nemcsak az első ranglista versenyét is sikerült megnyernie, hanem az elődöntőben a 139-es break, az a Shoot Out versenyek legmagasabb break eredménye is lett.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .