Featured POSTS Snooker Hírek

Michael Holt első ranglista győzelme

The Hitman, az angol snooker játékos Michael Holt az 1996/97-es szezonben került először a profik közé, ezt követően 1998-től folyamatosan profi játékos. Október 14.-én szerezte meg pályafutása 200. százas break eredményét. Most a Snooker Shoot-out 2020-as snooker versenyen Zhou Yuelong ellen tudott a döntőben nyerni, eredményével megszerezte az első ranglista győzelemét is.

Ő volt egyébként a verseny történelmében a haramdik játékos, aki kétszer is a döntőig menetelt, és az első aki egymást követő években érte el ezt az eredményt.2019-ben Thepchaiya Un-Nooh tudott ellene győzni, de most jó játékkal ő lett a sikeresebb.

Elég hullámzónak számít a teljesítménye, inkább csak az első néhány körben szerepel, bár azért több negyed és elődöntős szereplést is maga mögött tudhat, de az igazi  áttörés, ami a legjobbak közé repítené, még várat magára. A nagyjából 24 éve a profik között szereplő snookeres a ranglista huszadik helyéig jutott és pályafutása alatt 1.1 millió angol fontot gurigatott össze. Meglátjuk, hogy ez az eredmény, amivel a 2020. február 24-től kezdődő Players Championship és a jövő évi Champions of Champions részvételét is biztosítja segíti-e a jövőbeni játékát.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .