Snooker Hírek

Az ET5-öt Portugáliában tartják meg, Lisbon Open (2014) néven

Az ET5-öt Portugáliában tartják meg,  Lisbon Open (2014) néven

Lisszabon fogadta be idén december 10 és 14 között a PTC  Európa Torna 5. állomását. Az első Portugál snooker esemény lesz. A korábbi tervek szerint Ukrajna adott volna otthon a az Euro Tour 5. állomásának, de az ismert háborús konfliktus miatt új helyet kellett keresni.

A szponzorokkal történő egyeztetés során sikerült előteremteni a snooker verseny feltételeit. A Portugál billiárd szövetség (FPB) nagyon örült, hogy többetk között Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Mark Selby is játszani fog Portugáliában, akik legnagyobb sztároknak számítanak. Az előre láthatólag összesen 150 000 € össz nyereményű snooker verseny, mint Lisszabon Open sok tehetséges portugál snooker játékosnak fog lehetőséget adni, hogy a játék legnagyobbjaitól tanuljanak és lessenek el trükköket.

A versenyen nagyon várják az ausztrál Neil Robertson, a kínai Ding Junhui, vagy a skót John Higgins, Stephen Maguire, szereplését is, hisz ezek a játékoson jellemzi a mai snooker sportot, ami több mint 15 országban Európában és Ázsia (elsősorban Kína és Thaiföld) sok országában is egyre népszerűbb. így a közvetítést ezen területekre is eljuttatják, amit óriási lehetőségnek látnak.

 

 

 

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .