Featured POSTS Snooker Hírek

Gary Wilson ötödik 147 maximum break eredménye

Gary Wilson ötödik 147 maximum break eredménye

Az angol Gary Wilson a Welsh Open 2024-es snooker versenyen 2021 után, az elődöntőben elérte pályafutása ötödik maximum breakét. Gary még nem vezette a világranglistát, a legjobb edeménye a 12. helyezés volt, de most hosszú ideje  a legjobbak között van. Mind százas breakekben, mind a maximumokban követi elődjei eredményeit. Most Joh  Higgins ellen az elődöntőben szerezte meg pályafutása ötödik maximum break eredményét.

Az eredményei mellett most is a sikeres 12. helyen található a ranglistán, és a százas breakek listáján is tartja a 38. helyét, így a több mint 230 százasával lassan behozza a most még előtte álló Michale Holtot. Legutóbb 2021-ben szerzett maximumot, ez lett az ötödik 147-es maximum break eredménye. A többszörös maximum breaket elért játékosok között a 8. helyre ugrott, most Marco Fu, Neil Robertson, Tom Ford, Mark Selby és Kyren Wilson eredményét érte be.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .