Featured POSTS Snooker Hírek

700. százas breaket érte el Neil Robertson

Az ausztrál profi snooker játékos, aki Triple Crown tag, 2010 világbajnoka, többször mutatta milyen jó százas break építő, aki az 1998/1999-es szezontól van a profi játékosok között, de 2003-tól folyamatosan stabil részvevője a versenyeknek, a 2020-as Welsh Open második körében Mark Joyce-szal találkozott és összehozta a negyedik játszmában a pályafutása 700. százas breakét. Tavaly 84, előtt 57 százast ért el egy szezonban, már idén is 58-at sikerült elérnie. De fontos megjegyeznünk, hogy a kicsit korábban végetért 2020-as World Grad Prix versenyt megnyerte, ahol a d öntőben 5 százast rakott össze.

Ő a negyedik játékos, aki elérte a 700 százast, bár valószínűsíthető, hogy mielőtt ő is túlszárnyalja Stephen Hendry 775 százasból álló korábbi rekordját, addig a most nyomában lévő Judd Trump már beelőzi, hisz a tehetséges angol játékos, legalább ennyit, néha többet ér el egy szezonban.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .