Featured POSTS Snooker Hírek

Graeme Dott második 147-es maximum break

Graeme Dott második 147-es maximum break

A skót Graeme Dott 44 éves profi snooker játékos 1194-től profi snooker játékos, sok jó szenzont futott, egy időben gyengébb teljesítményt nyújtott, most az utóbbi időszakban újra jó eredményeket ér el, a világranglistán 34. helyen van. Az 1999 British Open versenyen érte el első hivatalos 147 maximum break eredményét David Roe ellen. A 2022-es World Championship  kvalifikációs körében a kínai Pang Junxu ellen elérte pályafutása második 147-es maximumámát. A 10-20 százas breaket általában megszerző játékos nagyon nagy tehetség, de sokszor nincs elég türelme, hogy  elérje a maximumot, vagy százast érjen el. Könnyedén szokott százas breaket szerezni, de ugyanilyen könnyedén képes elveszíteni egy-egy mérkőzést.

Jó indul a szezon számára, egyszeres világbajnok, de csupán 2 ranglista verseny győzelme van, megérdelme több eredményt, de ezt neki kell elérnie, és hogy most a pályafutása végén fogja-e elérni kétséges, de azért szurkoljunk neki.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .