Featured POSTS Snooker Hírek Snooker rekordok

1200. százas breakét érte el Ronnie O’Sullivan

1200. százas breakét érte el Ronnie O’Sullivan

Az angol  Ronnie O’Sullivan a World Champioship 2023 második körében a snooker verseny során, Hossein Vafaei-nel találkozott, a mérkőzést megelőzően 1198 százas breaknál járt, két százas break kellett az új kerek eredményhez. AZ első százas break a világbajnokságok során a 200. százasát jelentette, majd a második a saját 1200. százas breaket jelentette a pályafutásában. Ezzel ez eredménnyel tovább növelte az elsőségét a legnagyobb snookeresek között, új snooker rekordot elérve.

Jó formában érkezett a versenyre, az előső körben Pang Junxu ellen nyert 10-7 arányban, úgy néz ki sikerült a formát is átmenteni és ezt magas break eredményekkel támasztotta alá. Hossein Vafaei ellen már 13-2 arányban nyert, a tizennegyedik játszmában érte el az 1200. százasát, majd a tizenötödikben a harmadik százassal zárta le a mérkőzést.

Régen várta már mindenki, hogy a korábban is sok százast hozó Ronnie elérje az 1200. eredményét, ezzel egy egészen új szintet elérve. A szezonban most csak 32 százast rakott össze, ez most már nem a csúcs közelében, inkább csak a legjobb 10-20 játékos között található.

Itt az aktuális 100-as break lista:

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .