Featured POSTS Snooker Hírek Snooker rekordok

1000. százas breakét érte el Ronnie O’Sullivan

1000. százas breakét érte el Ronnie O’Sullivan

Az angol  Ronnie O’Sullivan a Players Champioship 2019 döntőjében a snooker verseny során 2019. március 10.-én, neil Robertson-nal találkozott, a mérkőzést megelőzően 997 százas breaknál járt, 3 100-as break kellett az új kerek eredményhez. Ez a saját 1000. százas breaket jelentette a pályafutásában. Ezzel ez eredménnyel tovább növelte az elsőségét a legnagyobb snookeresek között, új snooker rekordot elérve.

Bomba formában érkezett a döntőbe, az elődöntőben Mark Allen ellen nyert 6-0 arányban, úgy néz ki sikerült a formát is átmenteni és ezt magas break eredményekkel támasztotta alá.Neil Robertson ellen 10-4 arányban nyert, az utolsó frameben érte el az 1000. százasát, ezzel nyerte meg a döntőt.

Régen várta már mindenki, hogy a korábban is sok százast hozó Ronnie elérje az 1000. eredményét, ezzel egy egészen új szintet elérve. A szezonban 52 százast rakott már össze, ezzel „csak” a negyedik helyen áll, azonban tudjuk, hogy Ronnie nagyon kevés versenyen indul, így arányaiban ez egy nagyszerű eredmény. Most egyébként Mark Selby, Neil Robertson és Judd Trump vannak előtte 52, 62 és 63 idei százas break eredménnyel.

Itt az aktuális 100-as break lista:

100-as break lista

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .