Featured POSTS Snooker Hírek

Ronnie O’Sullivan az új világelső

Ronnie O’Sullivan az új világelső

A Tour Championship 2019 snooker torna Ronnie győzelmével ért véget, a döntőben Neil Robertsont győzte le 13-11 arányban a 25 győztes frameig tartó döntőben. A nagy nyereménynek és Mark Selby első körös verségének köszönhetően a győzelme egyben azt is jelenti, hogy átvette a snooker ranglistán az első helyet, és íhy ő vezet ebben is jelenleg.

Nem régen szerezte meg a 1000. százas breakét, most már 1008-nál tart, Neil is 628-at rakott már össze, idén már 70-et, amivel most vezet. Ronnie idén 60-nal növelte a százasainak a számát.

Lehet mondani, hogy visszatért a régi Ronnie O’Sullivan, aki az első körben Stuart Bingham ellen tudott meggyőző játékot mutatni, de a második körben, az elődöntőben Judd Trump ellen csak döntő frames mérkőzéssel jutott a döntőbe. Itt az első szakaszt 5-3 arányú vezetéssel kezdte, de a második szakasz után 8-8-as eredménnyel mentek pihenni. Még 10-10 arányú állás is volt, ahonnan sikerült újra 2 játsza előnyt kovácsolnia.

Ez volt Ronnie O’Sullivan 36. ranglista győzelme, idén már a 3. ranglista versenyt tudta megnyerni. A 36 ranglista győzelmével beérte Stephen Hendry eddigi rekordját.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .