Snooker Hírek

Snooker World Championship 2019 hírek

Snooker World Championship 2019 hírek

Lassan kialakul a Snooker World Championship 2019-es mezőnye. 2 nap van hátra, hogy elinduljon a snooker világbajnoksága idén. A világranglista alapján a bajnokságra bekerült játokosok: Mark J Williams, Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Neil Robertson, John Higgins, Mark Allen, Judd Trump, Kyren Wilson, Barry Hawkins, Ding Junhui, Jack Lisowski, Stuart Bingham, Shaun Murphy, Luca Brecel , Stephen Maguire és David B Gilbert lett.

A világbanjonkság kvalifikációjából hozzájuk csatlakozik: Thepchaiya Un-Nooh, Gary Wilson, Mark Davis, Zhou Yuelong, James Cahill (a), Michael Georgiou, Martin Gould, Anthony McGill, Zhao Xintong, Joe Perry, Allister Carter, Graeme Dott, Luo Honghao, Tian Pengfei, Li Hang és Scott Donaldson.

James Cahill az első amatőr snooker játékos, aki a World Championshipre tudta kvalifikálni magát. Ma van Thepchaiya Un-Nooh-nak a születésnapja. A kvalifikációban Noppon Saengkham az első körben 146-os breaket ért el, de összesen 122 százas break született a 112 mérkőzésen, ahol összesen 1714 framet játszottak.

 

Részletesen a: 2019-es Snooker világbajnokság erdedményei.

World Championship 2019

15 angol játékos került a döntőbe, 6-an kínából, 5 skót,, majd 1-1 játékost ad Wales, Észak-Írország, Thailföld, Ausztrália, Ciprus és Belgium.

Lezajlott a World Championship-re bejutott kvalifikációs játékosok sorsolása.

Mark J Williams  Martin Gould ellen kezd, Ronnie O’Sullivan kapta James Cahillt. Mark Selby Zhao Xintong ellen mutatkozhat be. Neil Robertson pedig Michael Georgiou-val fog megmérkőzni.

 

 

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .