Featured POSTS Snooker Hírek

Kyren Wilson harmadik 147-es maximum break

Kyren Wilson harmadik 147-es maximum break

Az angol Kyren Wilson 2010-től  profi snooker játékos, de csak a 2013-as évtől játszik folyamatosan. Jól követhető a teljesítménye és folyamatosan tartani tudja a jó játékát. Ennek köszönhetően már elért a legjobbak között a 7. helyezésig is. Eddig 220 maximum breaket ért el a profi pályafutása alatt, amiből ez a mostani 147-es maximum break már a harmadik lett. 3 ranglista győzelemnél tart, várható, hogy még többször találkozunk vele nagy döntőkben.

Jelenleg évente 30-50 százas breaket szerez, amivel, ha nem is kiemelkedő, de a jó játékosok közé sorolható. Idén ő szerzte meg az év első maximumát, ez már a 2. maximum break tőle.

Most a 2020-as UK Championship verseny első körében, a hatodik framebe az angol Ashley Hugill ellen mutatott be egy 147-es maximum breaket, ezzel az eredményével tovább erősítette helyét a többszörös maximumot elért játékosok között. Az első maximumát 2017. októberében érte el Martin Gould ellen a International Championship snooker versenyen.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .