Győr

Melrose Biliard klub – Győr

Melrose Biliard klub – Győr

A Biliárd terem címe: 9023, Győr Mészáros Lőrinc utca 12 1.emelet

A biliárd terem elérhetősége: (+36-30) 65-64-306, info@melrose-biliard.hu

A Melrose Biliard klub nyitva tartása

Hétfő: 16- órától
Kedd: Zárva
Szerda:16- órától
Csütörtök:16- órától
Péntek:16-02-ig
Szombat: 16-02-ig
Vasárnap:16- órától

A Melrose Biliard klubban található lehetőségek, asztalok

  • 4db Pool biliárd asztal
  • Darts
  • Csocsó

A Melrose Biliard klub ismertetése

A Melrose néven üzemelő, nagyszerű adottságokkal rendelkező klub, amelyet tulajdonosa 2003-ban is már eredetileg biliárdszalonnak álmodott meg, 2013-ban teljes felújításon esett át: fiatalosan elegáns lett, és teraszt kapott.

A Melrose Biliard klub 4 pool asztalon biztosít szórakozási lehetőséget a biliárd szerelmeseinek vagy a kikapcsolódni vágyóknak. Emellett lehetőség nyílik dartsozni, csocsózni vagy akár tv-n végigkövetni a legkedveltebb sporteseményeket.

A klub létrehozásának, illetve mostani megújulásának egyik legfontosabb célja az volt, hogy a zenét szerető, szórakozni vágyó, közönségének egy mindig aktuális, minőségi szórakozóhelyet biztosítson, legyen az céges rendezvény, baráti társaságok, születésnapi, névnapi vagy bármilyen összejövetel : Keressen bennünket!

Zártkörű rendezvények lebonyolítására is kibérelhető. Internet használati lehetőség adott. Egész évben széles italválasztékkal, hétvégén italakciókkal várjuk vendégeinket.

 

A bejegyzés alapja: http://melrose-biliard.hu/

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .