Keszthely

Pláza Biliárd Club – Keszthely

Pláza Biliárd Club – Keszthely

A klubban 2db snooker asztal, 3db biliárd asztal, 5 versenyekre kialakított darts pálya valamint csocso asztalok várnak a hét minden napján.

A Pláza Biliárd Club címe: 8360 Keszthely, Rákóczi tér 20.

A Pláza Biliárd Club elérhetősége:

  • Tel.: (+36-30) 325 5699
  • E-mail: barta.dorian@gmail.com
  • Weboldal:

A Pláza Biliárd Club nyitva tartása

Hétfő-vasárnap: 00:00 – 24:00

A Pláza Biliárd Club bemutatása

Szeretettel vár mindenkit Keszthely és környékének egyetlen biliárd szalonja.
A klubban 2db snooker asztal, 3db biliárd asztal, 5 versenyekre kialakított darts pálya valamint csocsó asztalok várnak a hét minden napján.
A játékok mellett természetesen felugorhatsz hozzánk egy jó kávéra vagy egy frissítő italra is, de akár a hétvégi bulik bemelegítését is nálunk tarthatod, hiszen hétvégenként italakciókkal is készülünk!
A klub helyszínéül a város egyik legelegánsabb üzletházát, a Keszthely Plázát választottuk. Döntésünket nagyban befolyásolta a Pláza jó megközelíthetősége, hiszen így a Biliárd klub a város centrumában, a sétálóutcától és a Főtértől mindössze pár lépésnyire helyezkedik el.

Autóval érkező vendégeinkre is gondoltunk. A Plázának és így a Biliárd Szalonnak saját parkolója van. Mely 16:00-tól ingyenes, előtte pedig óránként mindössze 20 azaz húsz Forint 🙂

Bővebb információkért folyamatosan figyeld Facebook oldalunkat!

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .