Snooker Hírek

China Open 2020-at elhalasztották

China Open 2020-at elhalasztották a koronavírus miatt

2020. január 31-én  jelentette be a WST, a WPBSA a kínai szervezőkkel egyeztetve, hogy a 2020 március 30 és április 4 közé tervezett 2020-as China Open snooker versenyt egyelőre csak elhalasztják és amennyiben lehetőséget találnak a későbbi megrendezére, akkor egy másik időpontban megtartják a ranlgista versenyt.

A versenyt Pekingben tartották volna, de a jelenlegi egészségügyi és ehhez kapcsolódóan az utazási és egyéb kockázatok miatt a játékosok és egyéb résztvevők egészségét szem előtt tartva döntöttek a verseny elhalasztásáról. Elég bonyolult lenne egyrészt a verseny naptárban beilleszteni a versenyt utólag, így inkább az várható, hogy ebben a szezonban már nem lesz megtartva a China Open verseny.

Ez a kimaradás érintheti azokat, akik ezen a versenyen tervezték a pontszerzést, hogy későbbi ranglista versenyekre biztosítsák a bejutásukat. Kicsit átrendeződhet a fennmaradó ranglista versenyek fontossága.

 

A bejegyzés alapja: https://wst.tv/2020-china-open-statement-from-wst-and-wpbsa/

 

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .