Featured POSTS Snooker Hírek

500. százas breaket érte el Stephen Maguire

500. százas breaket érte el Stephen Maguire

A skót Stephen Maguire a 2023-as Northern Ireland Open kvalifikációs versemy alatt, az első körben kér százas breaket (century break) ért el, amibő a második már a saját 500. ilyen eredménye volt. Fergal O’Brien-nel találkozott, a mérkőzés végül Stephen továbbjutást értő 4-3-ás győzelemmel ért véget. A mérkőzésen 2 százas breaket ért el, így a hatodik frameben szerzett 100-as százas lett a pályafutásának a 500. százas break eredménye.

Ő a 13. profi snooker játékos, aki elérte ezt az eredményt. Általában megbízható, jó eredményeket ér el Stephen Maguire, bár nem lehengerő mindig a teljesítménye, és nem mindig teljesít  elég stabilan. Az 1998-től profiskodó játékos 6 ranglista győzelemmel áll, legutóbb a 2020-as Tour Championshipet nyerte meg. Pályafutása alatt még csak 3 maximum breaket ért el és ciszonylag kevés 10-20 százasig el szokott egy-egy szezonban jutni. Bár jóval többre lenne képes.

 

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .