Biliárd és snooker oktatás

Solymosi Biliárd Oktatás Budapest

Solymosi Biliárd Oktatás Budapest

Solymosi Gábor Biliárd Iskola : Hetente 2-3 alkalommal

Az oktatás kortól és nemtől függetlenül, csoportos elosztással történik. Hetente 2-3 alkalommal, naponta akár 4 óra időtartamban várunk minden biliárdot kedvelő játékost, aki akár hobbi- vagy versenyzői szinten szeretné elsajátítani a játék fortélyait.

Tanulj az egyik legeredményesebb játékostól a Solymosi Gábor Biliárd Iskolában!

Bármilyen kérdésed felmerül az oktatással kapcsolatban, érdeklődj e-mail-ben vagy telefonon!

Telefon: +36 30 998 6379 | E-mail: solymosigabor1979@gmail.hu

A Solymosi Biliárd Oktatás ás oktató bemutatása

„A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígérő sportművészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges.”
Albert Einstein
Solymosi Gábor vagyok, Nyíregyházán születtem 1979. júnus 26-án.

A biliárd sporttal először 1995-ben találkoztam a Dallas Biliárd Klubban, amely a Keleti-régió egyik legszínvonalasabb biliárd terme. Azonnal magával ragadott a játék szenvedélye és minden más sportot félretéve, napi 3-4 órát kezdtem gyakorolni.

1998-ban – kétszeres Országos Amatőr Csapatbajnoki cím megszerzése után, Budapestre költöztem és munkalehetőséget kaptam Magyarország legnagyobb biliárd klubjában: a Gold Centerben.

Évről-évre jobb eredményeket értem el, hiszen életem nagy részét a biliárd teremben töltöttem és időm nagy részét a sportnak tudtam szentelni.

2001-ben lettem először a válogatott-keret tagja, elindultam 9 Európa Bajnokságon és 2 Világ Kupán. Nemzetközi szerepléseim alatt felfigyeltek eredményeimre az Osztrák Ligában és szerződést ajánlottak a BC Deutschkreutz csapatához.

A biliárd oktatást 2004-ben kezdtem. Kortól és nemtől függetlenül, legalább 50 tanítvánnyal foglalkoztam már. A mai napig – közel 20 éve – aktívan biliárdozom, nemzetközi versenyeken indulok és külföldi játékosokat is tréningezek.

Amennyiben szeretnél Te is komolyabban, esetleg versenyszerűen foglalkozni a sporttal, vedd fel velem a kapcsolatot és megpróbálok Neked segíteni ebben!

Dákók: David Jacoby 314, Predator Break Cue, Predator Air Jump

Kedvenc játékos(ok): Mika Immonen, Johnny Archer

Csapat(ok): Modena SE, Gold Crown, Deutschkreutz I.

Hobbi(k): mozi, zene, internet.

Edzésterv, taktika, kiegészítő sport(ok): 14/1-es játék, saját edzésterv

Kedvenc étel-ital: Pizza, narancslé

Főbb eredmények: Borsodi Amatőr Csapat Kupa 1. hely, Országos Pool Biliárd Csapatbajnokság 1. hely, Magyar Bajnok, Országos Bajnok, 14/1-es játék bajnok, 8-as játék bajnok, 9-es játék bajnok, Mesterek Tornája győztes, Összesített ranglista 1. helyezett, a Magyar válogatott keret tagja, Európa Bajnokság 8-as játék 5. hely, Csapat Európa Bajnokság 3. hely, Salzburg Open 3. hely, Deutschkreutz Open győztes, Grand Prix Wien 3. hely, Lindwurm Trophy 1. hely.

 

 

A bejegyzés alapja: http://www.biliardoktatas.hu/

 

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .