Featured POSTS Snooker Hírek

Judd Trump a 2019-es Masters bajnoka

Judd Trump a 2019-es Masters bajnoka

Judd Trump nyerte meg a londoni Alexandra Palaceben tartott The Masters elnevezésű snooker tornát. Ronnie O’Sullivannal találkozott a döntőben, szoros mérkőzést lehetett várni, de a fiatal angol játékos nagyon komolyan bekezdett és 4-0-val vonultak el szünetelni, de az első szakasz vége is 7-1 lett a javára. Bár Ronnie más hozzáállással érkezett az esti szakaszra, de Judd meg tudta tartani az előnyét, csak 3 játszmát engedett Ronnienak.

Nagy összeszedetten játszott, régóta várhattuk, hogy hasonló módon játszik, talán most tovább tudja vinni az eredmény és újabb győzelmeket érhet el. Sokan megjegyezték korábban, hogy nem hozza az elvárt eredményeket, nagy versenyeken nem jól szerepel. Az tény, hogy ez volt a második Triple Crown címe, de már van 9 ranglista győzelme, de az UK-t a 2011/2012-es szezonban nyerte meg és a világbajnokságokon csak elődöntőig vagy negyeddöntőig jutott.

Hasonló snooker bejegyzések

Joe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .