Site icon Snooker eredmények magyarul

1000. százas breakét érte el John Higgins

1000. százas breakét érte el John Higgins

A skót John Higgins pélyafutása újabb mérföldkövét érte el azzal, hogy a 2024-es English Open harmadik körében Mark Allennel találkozva két százas breaket ért el, amiből az ötödik játszmában elért 105-ös break a saját 1000. százas break eredményét jelentette 2024. szeptember 19-én. A mérkőzést megelőzően 998 százas breaknál járt, 2 100-as break kellett az új kerek eredményhez. Ez a saját 1000. százas breaket jelentette a pályafutásában. Ezzel ez eredménnyel tovább növelte a második helyzetét a legnagyobb snookeresek között, bár hamarosan Judd Trump beérheti, még akár ugyanezen verseny alatt.

Jó formában érkezett a versenyre, a harmadik körben azonban Mark Allen ellen alulmaradt 4-3 arányban, úgy néz ki sikerült a formát is átmenteni és ezt magas break eredményekkel támasztotta alá. Majd a következő eseményen tovább növelheti a százasainak a számát-

Régen várta már mindenki, hogy a korábban is sok százast hozó Higgins elérje az 1000. eredményét, ezzel egy egészen új szintet elérve. A szezonban eddig 5 százast rakott már össze, ez most nem túl sok, korábbak 40-50 megvolt neki évente.. Most egyébként Mark Selby, Neil Robertson, Shaun Murpy, Mark J. Williams, Mark Allen és Judd Trump is 9 vagy ennél több  idei százas break eredménnyel zárkóznak.

Itt az aktuális: 100-as break lista

Hasonló snooker bejegyzések

Exit mobile version